Eigen studiedienst

Begetube beschikt over zijn eigen studiedienst. Dagelijks worden daar tientallen bouwplannen verwerkt tot offertes op maat met warmteverlies-berekening, legplan en materiaalstaat. Wij bieden ook technische ondersteuning aan installateurs bij het installeren van ondermeer vloerverwarming. Deze service is volledig gratis.

Dankzij deze studiedienst, zijn wij in staat om alle detailstudies tegen de vooropgestelde termijn van 14 kalenderdagen te verwerken. Voor sneloffertes bedraagt onze verwerkingstermijn slechts 3 dagen. Bovendien wordt ons berekeningsprogramma continu verder ontwikkeld zodat we onze service verder kunnen optimaliseren. De meest recente ontwikkeling in de software is o.a. het uittekenen van wandverwarming. Het spreekt voor zich dat bij elke upgrade of uitbreiding van de software de nodige opleiding dient te worden gegeven aan onze medewerkers. Ook hieraan besteden we bij de firma Begetube de nodige aandacht.

Wie echter voor de eerste keer een Begetube vloerverwarming moet plaatsen kan uiteraard ook een beroep doen op onze firma. Wij komen naar de werf en overlopen in detail de plaatsing van de buizen, het inregelen van de kringen en het opstarten van de installatie en geven hierbij heel wat praktische tips. Een telefonische contactname enkele dagen op voorhand volstaat om een afspraak met een van onze medewerkers vast te leggen. Wij vinden het immers belangrijk om onze kennis door te geven en uit ervaring weten we dat de praktijk de beste leerschool is.